Tietosuojaseloste

REKISTERIN NIMI 

Suomen SomePalvelut Oy:n henkilötietokanta  

REKISTERINPITÄJÄ 

Suomen SomePalvelut Oy, Y-tunnus 2964326-1

Hallituskatu 33 M 3, 90100 Oulu

0449824856

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ 

Miika Lund 0449824856

Sähköposti: miika@myyntikuutio.fi

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS/REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi. Suoramarkkinointia voidaan toteuttaa myös sähköisesti. 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ 

  • Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite 
  • Henkilötunnus luotettavaa tunnistamista varten 
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot, taloudelliset tiedot 
  • Tapahtumatiedot 
  • Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot 
  • Rekisteröidyn itse antamat tiedot 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET 

Asiakkaan antamat tiedot 

TIETOJEN LUOVUTUS 

Suomen SomePalvelut Oy luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen tai Euroopan unionin ulkopuolelle

REKISTERIN SUOJAUS 

Rekisteriä käyttävät vain Suomen SomePalvelut Oy:n työntekijät. Tiedot kerätään atk-tietokantoihin, joihin vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana.

Suomen SomePalvelut Oy:n tietojärjestelmän, verkkopalvelun ylläpitäjän tietoverkko

ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä. Tiedot on suojattu työntekijän tehtävien perusteella määritellyin käyttöoikeuksin, tiedonsiirtosalausohjelmien avulla. Asiakkaat pääsevät rekisterin

sisältämiin käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Rekisterien käytöstä on laadittu sisäiset ohjeet. Tietokannasta tulostettava manuaalinen aineisto säilytetään lainsäädännössä edellytetyllä tavalla yrityksen valvotuissa tiloissa ja hävitetään tarvittaessa turvallisesti.

HENKILÖTIETOLAIN 6 LUVUN 26 §:N MUKAINEN TARKASTUSOIKEUS 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Tietojen tarkastusta ja oikaisua koskeva kirjallinen pyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (ks. kohta 3). 

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET  

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto merkitään rekisteriin.